جلسه معارفه مدیر گروه برق دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۵ کد : ۳۶۹۷ اخبار دانشکده

جلسه معارفه مدیرگروه برق دانشکده فنی فردوس امروز شنبه 25 خرداد98 با حضور دکتر محسن آیتی معاون آموزشی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این جلسه شرح وظایف و رئوس انتظارات دانشگاه براساس سند چشم انداز و مصوب هیأت امنا جهت آگاهی و برنامه ریزی مناسب اعلام و برای دکترمحمدزاده در انجام این مسئولیت آروزی موفقیت شد.

دکتر سجادمحمدزاده استادیار دانشگاه بیرجند و عضو هیات علمی گروه الکترونیک دانشکده فنی فردوس و دارای مدرک دکتری تخصصی برق مخابرات از دانشگاه بیرجند می باشد.
چاپ 17 مقاله علمی- پژوهشی در نشریات معتبر داخلی و خارجی، ارائه 22 مقاله در همایش ها و کنفرانس های معتبر ملی و بین المللی از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.
از سوابق اجرایی ایشان می توان به مدیرگروه مهندسی برق از 1395 تا 1396و مدیر امور پژوهشی دانشکده از 1396 تا 1397 اشاره کرد.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس سجاد محمد زاده