مراسم تودیع و معارفه فرمانده های پایگاه بسیج دانشجویی

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۷:۱۸ کد : ۳۸۵۶ اخبار دانشکده
مراسم تودیع و معارفه فرماندهان پایگاههای بسیج برادران و خواهران دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه فرماندهان پایگاههای بسیج برادران و خواهران دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل حوزه ریاست  این دانشکده برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولین بسیج دانشجویی شهرستان فردوس و معاونت اداری و مالی دانشکده فنی و مهندسی فردوس و همچنین اعضای شورای این پایگاهها برگزار شد از زحمات آقای مهرزاد احمدی فرمانده پایگاه بسیج شهید آوینی و مسئول هیات انقلابی انصار المهدی و سرکار خانم رقیه طاهری فرمانده پایگاه بسیج خواهران دانشکده تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این مراسم جناب آقای علی نظری مقدم به سمت فرمانده پایگاه بسیج شهید آوینی، جناب آقای محمد نسائی به سمت مسئول هیات انقلابی انصار المهدی  و سرکار خانم سمیرا قاضی محله به سمت فرمانده پایگاه بسیج دانشجویی خواهران شهید آوینی منصوب گردیدند.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدیه معنوی از آقای احمدی و خانم طاهری تقدیر به عمل آمد.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس پایگاه بسیج شهید آوینی