برگزاری اردوی دور همی دانشجویان فارغ التحصیل ۹۸

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۹۶۲ اخبار دانشکده
تعداد ۱۰۰ نفر از دانشجویان کارشناسی نا پیوسته ورودی ۹۶ دانشکده فنی و مهندسی فردوس فارغ التحصیل شدند.

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان کارشناسی نا پیوسته ورودی 96 دانشکده فنی و مهندسی فردوس در تاریخ 98/4/11در محل مجتمع فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور معاونین دانشکده، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده ، دانشجویان و خانواده های گرامی ایشان برگزار شد.

سخنران این مراسم آقای دکتر واحدی پور معاونت محترم آموزشی دانشکده فنی و مهندسی فردوس بودند که ضمن عرض تبریک جشن فارغ التحصیلی این مرحله از زندگی دانشجویان را تولدی دیگر دانستند و از دانشجویان خواستند درمرحله جدید زندگی از فرصت بدست آمده نهایت بهره را ببرند.

همچنین ایشان از دانشجویان درخواست نمدند که اخلاق حرفه ای را سر لوحه کار خود در آینده قرار دهند. همچنین ایشان اذعان داشتند که دانشجویان این دانشکده جزء با اخلاق نرین دانشجویان خود خواند.

در این مراسم برنامه های متنوع دیگری همچون موسیقی، تئاتر، برش کیک ، قرائت سوگند نامه توسط کلیه دانشجویان و... انجام شد.

در انتهای برنامه از  کلیه دانشجویان فارغ التحصیل  کارشناسی نا پیوسته ورودی 96 دانشکده فنی و مهندسی فردوس با اهدا تندیس قدردانی گردید.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس جشن فارغ التحصیلی