سیزدهمین جلسه شورای پردیس، کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۲ کد : ۲۶۵۵۲ اخبار دانشکده

سیزدهمین جلسه شورای پردیس، کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست دوشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ ساعت ۱۲ با حضور اعضای شورا در دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر جهانی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن و تشکر از زحمات همه همکاران پردیس در طول نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲، در خصوص مصوبات شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه، اختصاص بودجه به ساختمان تحصیلات تکمیلی پردیس، پیگیری بازگشایی سالنهای مطالعه کتابخانه با شروع امتحانات پایان ترم، بیاناتی را یراد کردند.

سپس دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس در بخش آموزشی به بررسی درخواستهای گروههای آموزشی، طرحهای پژوهشی دانشجویان، برنامه ریزی با توجه به نزدیک شدن به بازه زمانی امتحانات پایان ترم، تأکید بر بررسی تکمیل و تأیید آموزانه های نیمسال اول توسط اعضای هیأت علمی و مدیران گروهها اشاره داشتند.

موارد صورتجلسات پژوهشی و کارآفرینی پردیس در بخش پایانی جلسه توسط دکتر رستم پور مسئول امور پژوهشی و دکتر نوعی مسئول کارآفرینی پردیس به اطلاع اعضای شورای پردیس رسید.