مشارکت کانون همیاران بهداشت در برگزاری جشنواره استانی

جشنواره استانی ساخت سازه‌ها با مواد دور ریختنی با مشارکت مرکز مشاوره، بهداشت و درمان، کانون همیاران بهداشت، کانون همیاران سلامت و کانون مهارت‌های زندگی، طی دو روز سه‌شنبه و چهارشنبه، 27 و 28 آذر ماه در محل تالار ولایت دانشگاه برگزار شد. هدف این جشنواره آشنایی دانشجویان با مواد مخدر و عواقب استفاده از آن و همچنین ایدز و راه‌های جلوگیری از آن بود. به این منظور پوسترهایی با موضوع مواد مخدر و ایدز برای دانشجویان به نمایش گذاشته شد و بروشورهای آموزشی نیز توزیع گردید.

دانشجوی همیار بهداشت، دانشجوی داوطلبی است که ضمن عضویت در کانون، دوره‌های آموزشی لازم برای انجام خدمات مرتبط با بهداشت و سلامت جسمی، آموزش، پیشگیری، شناسایی، یاری‌رسانی و ارجاع دانشجویان نیازمند به خدمات بهداشتی را در مرکز بهداشت و درمان دانشگاه می‌گذراند.