برگزاری هفتمین گردهمایی رؤسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه الزهرا

در این برنامه که  22 خرداد ماه به میزبانی دانشگاه الزهرا (س)  برگزار گردید، دکتر عقیلی مسئول مرکز بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند شرکت داشت.

پس از خیر مقدم دکتر بختیاری معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا، دکتر صادقی مدیر کل محترم دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به تشریح اهداف گردهمایی و گزارشی از برنامه ­های انجام شده و پیش بینی شده دفتر مشاوره و سلامت پرداخت. در ادامه دکتر صدیقی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اهداف سازمان در زمینه بهداشت و ایمنی را تشریح نمود. همچنین کارگاه­هایی در حوزه سلامت و ایمنی برگزار گردید. در پایان با حضور دکتر علم معاون محترم امور دانشجویان داخل، مراسم تودیع دکتر شفیعی نیا معاون سابق و معارفه  دکتر محمودی معاون جدید و معرفی مراکز بهداشت و درمان  برتر، نمونه، فعال و ساعی انجام شد.

کلید واژه ها: مرکز بهداشت و درمان