تودیع و معارفه داخلی مدیر حراست دانشگاه

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۶ کد : ۲۵۲۲ اخبار
صبح امروز ۱۹ فروردین ۹۸ با حضور پرسنل حراست و انتظامات دانشگاه انجام شد.
تودیع و معارفه داخلی مدیر حراست دانشگاه

در این جلسه ابتدا آقای زنگوئی مدیر سابق حراست ضمن تبریک سال نو و اعیاد ماه شعبان دقایقی از تلاش ها، مشکلات و خاطرات دوران مدیریت 12 ساله خود سخن گفت و بیان داشت که تحولات سال های اخیر و سیاست های کاهش نیرو همزمان با بکارگیری نظارت تصویری باری را بر دوش پرسنل انتظامات تحمیل کرده است؛ در نهایت از زحمات همکاران در این مدت تشکر و طلب حلالیت نمود.

سپس آقای دکتر ثقه الاسلامی ضمن تاکید بر ادامه مسیر پیشرفت حراست از برداشتن گام های مثبت و رو به جلو سخن گفت و بیان داشت که در حوزه حراستی کوچکترین قصور بلافاصله آشکار شده و این مساله مظلومیت این حوزه را بیشتر آشکار می سازد؛ دکتر ثقه الاسلامی در پایان ضمن تشکر از زحمات مدیریت قبلی، همزمانی آغاز دوران مدیریت خویش را با حلول ماه شعبان موجب دلگرمی دانست از همه همکاران برای پیشبرد اهداف حراست و ساختن محیطی امن و آرام درخواست کمک نمود.

در پایان مراسم هدیه ای به رسم یادبود به آقای زنگوئی از جانب پرسنل حراست و انتظامات دانشگاه اهدا شد.

کلید واژه ها: تکریم و معارفه مدیر حراست

آخرین ویرایش۱۹ فروردین ۱۳۹۸