اطلاع رسانی مسابقه الکترونیکی نکوداشت هفته پدافند غیرعامل

کمیته پدافندغیرعامل دانشگاه بیرجند در نظر دارد در هفته پدافند غیرعامل مسابقه ای بصورت الکترونیکی جهت آشنایی دانشگاهیان عزیز برگزار نماید.سوالات این مسابقه در انتهای جزوه آشنایی با پدافند غیرعامل قرار دارد و پاسخ آن باید در موعد مقرر به صورت یک عدد پنج رقمی در فرم الکترونیکی مربوطه در آدرس birjand.ac.ir/herasat ارسال گردد.به تعدادی از برندگان به قیدقرعه جوایزی تعلق خواهد گرفت.

دانلود منبع سوالات

زمان پاسخ گویی به سوالات مسابقه:

لینک پاسخ گویی برای اعضای محترم هیات علمی و کارمندان گرامی روز چهارشنبه 9 آبان 1397 از ساعت 8 الی 12  در صفحه نخست وبسایت حراست دانشگاه فعال خواهد بود.

لینک پاسخ گویی برای دانشجویان عزیز روز پنج‌شنبه 10 آبان 1397 از ساعت 8 الی 12 در صفحه نخست وبسایت حراست دانشگاه فعال خواهد بود.

کلید واژه ها: مسابقه پدافند غیرعامل