مسابقات سی و دومین جشنواره قرآن و عترت توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با مشارکت چشمگیر دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزار شد.
بر اساس نتایج اعلام شده توسط دبیرخانه مرکزی جشنواره از بین 400 نفر دانشجوی دانشگاه بیرجند که در بخشهای مختلف این مسابقات به رقابت پرداختند، 4 نفر از دانشجویان این دانشگاه به عنوان برگزیده به مرحلة نهایی مسابقات راه یافتند.
مرحله نهایی این مسابقات از تاریخ 19 لغایت 22 شهریورماه 1396 به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.
عارف پیشه ور و مریم سیبویه در رشته آزمونی آشنایی با احادیث و عاطفه خیرخواه در بخش آشنایی با سیره معصومین و الهام عباسی در بخش احکام دانشجویان برگزیده این مسابقات از دانشگاه بیرجند می باشند.