سمینار ملی دانشجویی بحران آب با شرکت جمعی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه ها 30 شهریور ماه 96 در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند، برگزار شد.

دراین سمینار دکتر ابراهیم محمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند ، هدف از برگزاری این همایش دانشجویی را بررسی علمی بحران آب و ارائه روش صحیح علمی در مدیریت این بحران برای مناطق مختلف کشور عنوان کرد و گفت: شناسایی منابع آب، روش های مدیریت بحران آب، کیفیت آب، روش های بازگرداندن پساب ها به چرخه مصرف، مدیریت مصرف آب کشاورزی، آب و محیط زیست، فناوری و مدیریت بحران آب، آب های مجازی و مدیریت مصرف آب در صنعت از جمله محورهای این همایش است.

مهندس امامی مدیر عامل آب منطقه ای خراسان جنوبی موضوع آب را موضوعی کلیدی و دغدغه اصلی کشور بیان کرد.

وی تاکید نمود که همه مشاغل و نهادها کم و بیش با آب در ارتباط بوده و این مسئله یک مسئله همگانی است. مدیرعامل آب منطقه ای خراسان جنوبی، ابراز امیدواری کرد که مسائل آبی کشور با کمک نهادهای علمی و دانشگاهی مدیریت حل شوند. وی همچنین از دانشگاه همکاری و نقد منصفانه را خواستار شد و نقد دانشگاهی را مایه پیشرفت و تصحیح انحرافات احتمالی سازمان آب منطقه ای توصیف نمود.

زینلی دبیر علمی سمینار و دانشجوی دکتری مهندسی آب با تشریح مراحل مختلف علمی و اجرایی همایش و سیر داوری مقالات گفت: 50 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که داوران 14 مقاله رابرای ارائه، انتخاب کردند.

وی با بیان اینکه در این همایش 7 مقاله به صورت سخنرانی و 7 مقاله به صورت پوستر ارائه گردید، افزود: این مقالات از استان های اصفهان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، کرمان، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، اردبیل، کردستان و خراسان جنوبی ارسال شده است.

photo_2017-09-23_13-01-36
SF6_6959