نشست علمی زمینه های رشد و شکوفایی فرهنگ شیعی در ایران پیش از عصر صفوی با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست مذکور توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با همکاری گروه تاریخ این دانشگاه صبح روز دوشنبه 13 آذر در تالار فرهنگ دانشگاه بیرجند آغاز می شود.
دکتر احمد بخشی مدیر امور فرهنگی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه واکاوی ریشه های شکل گیری، نضج و گسترش تشیع در ایران پیش از عصر صفوی از اهداف این نشست است گفت: این نشست علمی پیش درآمدی برای برگزاری همایش بین المللی با همین موضوع در اسفند سال آینده در دانشگاه بیرجند است.
وی افزود: در این برنامه که در چهار بخش شامل افتتاحیه، دو نشست و یک میزگرد انجام می شود مقالاتی با موضوع عقلانیت مردم گرای عالمان شیعی و نقش آن در گسترش تشیع در ایران پیش از صفوی، مضامین شیعی در اشعار شاعران پارسی، نتایج ولایتعهدی امام رضا(ع) و گسترش مذهب تشیع در خراسان و دیگر موضوعات مرتبط ارائه خواهد شد.
دکتر محسن الویری رئیس کارگروه تاریخ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر عباس برومند اعلم استاد گروه تاریخ دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) از مهمانان ویژه این نشست علمی هستند.

safavi 1