مراسم اختتامیه اولین رویداد ایده پردازی در امنیت سایبری توسط مرکز آپای دانشگاه بیرجند با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران و حمایت سازمان‌های مرتبط استانی روز چهارشنبه 8 آذر 96 در سالن همایش بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی برگزار گردید.
مهندس سجادی معاون امنیت سازمان فناوری اطلاعات ایران در این جلسه به رتبه دوم کشوری مرکز آپای دانشگاه بیرجند در مسابقه کشف آسیب‌پذیری که توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران برگزار شده بود اشاره و بر تقویت بیشتر این مرکز تخصصی تاکید کرد.
دکتر حامد وحدت نژاد، رئیس مرکز تخصصی آپا دانشگاه بیرجند در تشریح برنامه ها و اقدامات این مرکز با اشاره به حملات سایبری تاکید کرد: دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی می توانند برای امن‌سازی سیستم‌ها و همچنین دریافت مشاوره و امداد در صورت وقوع حوادث سایبری به این مرکز مراجعه کنند.
دکتر سیدعلی میربزرگی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند نیز به سطح بالای امنیت در شهر بیرجند اشاره و از عملکرد مرکز آپای این دانشگاه ابراز رضایت نمود.
دکتر سید سعید رضا احمدی زاده رئیس بنیاد ملی نخبگان خراسان رضوی و سرپرست بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی بالاترین سرانه نخبگی در کشور را دارد تاکید نمود شرکت های فناور در استان می توانند برای عملیاتی کردن ایده های خود از تسهیلات این بنیاد استفاده نمایند.
در این مراسم از 3 برگزیده این رویداد تقدیر شد. در این راستا به ترتیب مهندس هادی خسروی، مرکز آپای جهرم (مهندس زهراطهماسبی، مهندس تیتا تعویذی و دکتر شهرزاد صداقت) و مهندس مجید ثابت قدم حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.