جلسه شورای پایگاه بسیج خاتم الانبیاء(ص) کارکنان دانشگاه بیرجند در محل حسینیه مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه بیرجند برگزار شد.

این نشست که با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، محمدرضا ارزنی مسئول سابق بسیج خاتم الانبیا(ص) و محمد سالاری شهرستانک مسئول جدید این پایگاه و جمعی از اعضای پایگاه برگزار شد از خدمات ارزنده محمدرضا ارزنی در دوران تصدی مسئولیت این پایگاه تقدیر به عمل آمد.

حجت الاسلام و المسلمین جعفری با بیان ابعاد و وجهه های شخصیتی مسئول سابق بسیج خاتم الانبیا(ص) از خدمات و تلاشهای وی در این مسئولیت و دیگر مسئولیتهای اجرایی تشکر و قدردانی کرد و برای مسئول جدید این پایگاه نیز آرزوی توفیق نمود.

در ادامه این جلسه سالاری با اعلام اسامی مسئولین شورای بسیج خاتم الانبیا(ص) به برگزاری منظم جلسات شورای پایگاه اشاره کرد و گفت: در این مسیر جهت تحقق اهداف والای بسیج به همکاری همه جانبه اعضا و مسئولین شورای بسیج نیاز است.

photo ۲۰۱۸ ۰۵ ۱۴ ۰۸ ۲۹ ۳۷photo ۲۰۱۸ ۰۵ ۱۴ ۰۸ ۲۹ ۳۸

photo ۲۰۱۸ ۰۵ ۱۴ ۰۸ ۲۹ ۴۱