در مسابقات تنیس روی میز چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه های کشور افسانه حسن نژاد دانشجوی دانشگاه بیرجند مقام نایب قهرمانی این مسابقات را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند دکتر علی ثقه الاسلامی مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر گفت : در این مسابقات که از 28تیر تا یک مرداد در دانشگاه شیراز برگزار شد، دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول، دانشگاه بیرجند مقام دوم و دانشگاه های تهران و اصفهان مشترکاً به مقام سوم دست یافتند.

دکتر ثقه الاسلامی افزود: در مسابقات تنیس روی میز چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه های کشور افسانه حسن نژاد، مژگان جعفری و رضوانه رضوی به عنوان اعضای تیم دانشگاه بیرجند حضور داشتند.

مربیگری و سرپرستی تیم دانشگاه بیرجند را در این مسابقات پریوش شیرزایی و مهتاب ناصح بر عهده داشتند.

2.5.97