مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تقدیر و تجلیل از پژوهشگران دانشگاه بیرجند دوشنبه شب 15 آذرماه 95 در تالار ولایت دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه با تبریک روز دانشجو و هفته پژوهش گفت: تجلیل از پژوهشگر تجلیل از پژوهش و تجلیل از علم و دانش و شکر این نعمت بزرگ است.
رئیس دانشگاه بیرجند اظهار کرد که با حمایت از پژوهش و تحقیق در واقع از خود پژوهشگر هم تجلیل می شود. وی برنامه ریزی برای بهره وری بیشتر آزمایشگاه ها و استفاده بهینه از امکانات پژوهشی دانشگاه را یک ضرورت دانست . دکتر خلیلی افزود: دانشگاه بیرجندو به طور کلی آموزش عالی در خراسان جنوبی علاوه بر کارکرد آموزشی و پژوهشی، قطب نگهداشت جمعیت در منطقه مرزی شرق کشور نیز هست و از این منظر باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس دانشگاه بیرجند افزایش درآمدهای پژوهشی، تبدیل دانش به محصول و ثروت و بهره گیری از ارتباطات بین المللی را از اولویت های پژوهشی دانشگاه بیرجند برشمرد.
دکتر ناصر ندا معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند با تبریک هفته پژوهش این مناسبت را فرصتی برای بزرگداشت و تقدیر ازفعالان این عرصه و بهانه ای برای یادآوری اهمیت پژوهش و تحقیق بیان کرد. وی با اشاره به شعار امسال هفته پژوهش که پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فناوری زیربنای اقتصاد مقاومتی است ارتقاء کیفی پژوهش و کیفی سازی تحقیق، مرجعیت علمی و توجه بیشتر به اخلاق تحقیق و پژوهش را از جمله راهکارهای تحقق این شعار عنوان کرد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سپس خلاصه ای از فعالیتهای پژوهشی انجام شده طی یکسال گذشته و برنامه های این حوزه برای سال آینده را ارائه نمود.
در پایان مراسم پژوهشگران برگزیده دانشگاه بدین شرح معرفی شدند و مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند:
دکتر حسین نویدی نیا، دکتر عبدالرضا رضایی فرد، دکتر غلامرضا میراب شبستری، دکتر علی عسکری، دکتر حاجی محمد محمدی نژاد، دکتر مرضیه ثاقب جو، دکتر سید محمد حسینی، دکتر حسین خزیمه نژاد، دکتر ابوالفضل اکبرپور، دکتر حسن فرسی، دکتر هادی معماریان خلیل آباد، دکتر حسن هاشمی زرج آباد، دکتر حمیدرضا فلاحی، حسین کازهی(کارشناس برتر حوزه پژوهشی)، مریم خراشادیزاده(کارشناس رابط پژوهشی برتر)، فریبا ملانیا(دانشجوی دکتری برتر دانشگاه) و محمدجواد بابایی زارچ(دانشجوی دکتری برتر دانشگاه).
همچنین مدیران شرکتهای دانش بنیان ثبت شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه بیرجند در یکسال اخیر نیز بدین شرح معرفی و از آنان قدردانی شد: دکتر بهزاد امیدی کاشانی(مدیرعامل شرکت بهسازان آب و انرژی بیرجند)، دکتر محمدعلی بهدانی( رئیس هیئت مدیره شرکت فناوران به زیست شرق)، دکتر خلیل خلیلی(رئیس هیئت مدیره شرکت مبتکران بینایی صنعت توس)، دکتر محمدعلی شمسی نژاد(مدیر عامل شرکت پاک الکترونیک خاوران)، دکتر محسن مجتهدی(مدیرعامل شرکت مبین گوهر آزمای فرآور(مگا فرآور).