مراسم تجدید خاطرات و تجلیل از بازنشستگان دانشگاه بیرجند دوشنبه شب ششم دی ماه در محل سالن پذیرایی پردیس دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که هر سال با هدف تجدید دیدار و تجلیل از پیشکسوتان دانشگاهی در ابتدای فصل زمستان با حضور بازنشستگان دانشگاه و همسرانشان برگزار می¬شود، اعضای هیأت رئیسه، شورای دانشگاه و مسئولان سازمان بازنشستگی خراسان جنوبی حضور داشتند.

دکتر خلیلی خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند برگزاری این مراسم را فرصتی برای دیدار مجدد بازنشستگان با یکدیگر و حضور آنان در محیط دانشگاه بیان نمود. وی توسعه و پیشرفت دانشگاه در ابعاد مختلف را حاصل تلاش و کوشش همه نیروهای دانشگاهی دانست و به بیان گوشه¬هایی از توفیقات دانشگاه بیرجند در عرصه¬های ملی و بین¬المللی پرداخت. دکتر خلیلی افزود: دانشگاهی که با حدود یکصد دانشجو و تعدادی کارمند در فضایی محدود فعالیتش را آغاز نمود امروز با حدود 12500 دانشجو در 10 دانشکده با بیش از40 سال سابقه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در زمرة دانشگاه¬های سطح 2 کشور قرار دارد.

ارائه گزارش فعالیت¬های کانون بازنشستگان در یک سال اخیر، اجرای میان برنامه¬های مفرح و شاد، سخنان یکی از اساتید پیشکسوت از جمله برنامه¬های این مراسم بود.
قبل از ضیافت شام، 14 نفر از بازنشستگان جدید دانشگاه معرفی شدند و مورد تجلیل قرار گرفتند.