نشست شورای دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه هشتم دی ماه 95 با حضور علی اکبر واعظ مهدوی معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزارشد.

در آغاز این نشست وضعیت اعتبارات دانشگاه بیرجند در لایحه بودجه سال 96 توسط دکتر خلیل خلیلی تشریح گردید.

دکتر خلیلی با اشاره به فعالیتهای بین المللی دانشگاه بیرجند شمار تفاهم نامه های علمی این دانشگاه با دانشگاه های مختلف کشورهای جهان را طی دو سال گذشته 20 تفاهم نامه ذکر کرد.

رئیس دانشگاه بیرجند اظهار داشت: در تحول فرآیندها برنامه راهبردی و عملیاتی دانشگاه به تصویب رسیده است و در پیاده سازی حسابداری تعهدی در زمره دانشگاه های اول کشور هستیم. وی افزود: در بهسازی فضاهای فیزیکی، خوابگاه ها و توجه به رفاه دانشجویان اهتمام فراوانی شده است اما هنوز در این بخش کمبودهایی وجود دارد.

مرکز مشاوره دانشگاه بیرجند جزء مراکز برتر کشور است و در بخش ارتباط دانشگاه با جامعه بنیاد حامیان راه اندازی شده و فعالیت های خوبی داشته است.

در ادامه این نشست رؤسای دانشگاه های استان و تعدادی از اعضای شورای دانشگاه مطالبات و اولویتهایشان را بیان نمودند.

دکتر واعظ مهدوی با بیان این نکته که ما در شرایط اقتصاد مقاومتی هستیم و باید در شرایط بین المللی امکان تاب آوری داشته باشیم و راه این تاب آوری افزایش تولید است افزود: انتظار این است که مسایل مربوط به تولید توسط دانشگاه ها حل شود و تربیت نیروی انسانی در دانشگاه ها معطوف به برآوردن نیازهای کشور باشد.

معاون سازمان برنامه و بوجه با اعلام حمایت از طرح های ابتکاری که در توانمندسازی فارغ التحصیلان دانشگاه ها و رشد آنها نقش داشته باشد، در خصوص اجرای طرح فاضلاب دانشگاه، تکمیل پروژه های نیمه تمام، تخصیص اعتبارات و جبران بدهی های دانشگاه بیرجند قول مساعد داد.

وی در پایان تأکید کرد: برای حل مشکلات کشور نیازمند همکاری های علمی و تحقیقاتی دانشگاه ها هستیم.