مطابق برنامه همه ساله امسال نیز کاروان راهیان نور دانشگاه بیرجند به مناطق عملیاتی دفاع مقدس عزیمت نمودند.کاروان دانشجویان دختر راهیان نور در قالب سه دستگاه اتوبوس به مدت یک هفته راهی مناطق عملیاتی 8 سال دفاع مقدس شدند.
کاروان راهیان نور دانشگاه بیرجند روز شنبه 23/11/95 راهی مشهد شهیدان دفاع مقدس شدند تا ضمن آشنایی با رشادتهای حماسه آفرینان دفاع مقدس با آرمانهای امام راحل(ره) و شهیدان این حماسه تجدید میثاق و پیمان نمایند.
در این اردو مناطق عملیاتی فتح المبین، والفجر8، اروند کنار، خرمشهر، کربلای4 و 5، طلائیه و دهلاویه، هویزه، تنگه چزابه، کانال کمیل، فکه مورد بازدید قرار خواهد گرفت این دانشجویان در مسیر سفر به زیارت حضرت معصومه(س) در شهر مقدس قم و زیارت حضرت دانیال نبی در شهر شوش مشرف می شوند.
شایان ذکر است کاروان دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند نیز سی ام بهمن ماه 95 به اردوی راهیان نور می روند.