مراسم امضای تفاهم نامه همکاری بین بنیاد علم ایران و دانشگاه بیرجند روز شنبه 26 فروردین ماه با حضور رئیس بنیاد و رئیس و جمعی از استادان دانشگاه بیرجند و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند ضمن معرفی این دانشگاه نسبت 1 به 5/4 دانشجو به شهروند را از جمله شاخص های فرهنگی استان بیان نمود.
رئیس دانشگاه بیرجند رتبه پنجم این دانشگاه در بین 19 دانشگاه برتر سطح 2 را جایگاه قابل قبولی دانست، وی توسعه روابط بین الملل، ارتقاء نظم آموزشی، توسعه فضاها، اصلاح روندها و استقرار مکانیزاسیون و اصلاح ساختار سازمانی را از جمله توفیقات دانشگاه بیرجند ذکر کرد.
دکتر نصرت ا... ضرغام رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران ( بنیاد ملی علم ایران) با معرفی این بنیاد ، پیشتازی ایران اسلامی در تولید علم و فن آوری در افق 1404 را چشم انداز این بنیاد ذکر کرد و اظهار داشت: تلاش و اهتمام این مجموعه در حمایت از مخترعان و پژوهشگران کشور به عنوان دارایی های فکری کشور است.
وی مردمی کردن دانش، نقش سرمایه های اجتماعی در جامعه، مدیریت خانواده با تمرکز روی استعدادها، ارتقاء سطح دانش و آگاهی را همراه با شناسایی استعدادها، ایده پردازی در سطوح مختلف تحصیلی و ایده ها و نوآوری ها با دیدگاه کارآفرینی و اشتغال را از محورهای فعالیت بنیاد یاد شده بیان نمود.
مرتضی براری معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و رشد اقتصاد ICT گفت: این اقتصاد طی برنامه ششم توسعه رشد سه برابری خواهد داشت.
معاون وزیر ارتباطات با توجه به حضور دانشجویان به عنوان مهمترین سرمایه و مزیت خراسان جنوبی از افزایش پهنای باند، رشد 5 برابری شبکه انتقال و توسعه شبکه های جدید در این استان خبر داد.
وی دانشگاه را مرکز ثقل خلق ثروت خواند و گفت: دانشگاه بیرجند می تواند در اقتصاد ارتباطات حضور فعال داشته باشد.
در این مراسم پس از بیان نقطه نظرات مدیران و استادان تفاهم نامه همکاری بین بنیاد ملی علم ایران و دانشگاه بیرجند توسط رؤسای دو مجموعه امضا شد.
در حاشیه این مراسم رئیس بنیاد ملی علم ایران و هیئت همراه از آزمایشگاه ها و امکانات پژوهشی و آموزشی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.