چهارمین نشست شورای رفاهی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور روز سه شنبه 19 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند در افتتاحیه این نشست که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد با عرض خیرمقدم به اعضای شورای رفاهی منطقه 9 دانشگاه بیرجند را دانشگاهی با سابقه بیش از 41 سال فعالیت و دارای شاکله یک دانشگاه کامل از جمله هیأت امنا، هیأت ممیزه با بیش از یازده هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی و حدود 350 عضو هیأت علمی معرفی نمود.
رئیس دانشگاه بیرجند با تأکید بر اهمیت توجه به مسایل رفاهی دانشگاهیان بویژه در دانشگاه های مناطق مرزی گفت: دانشگاه های این مناطق وظایف اجتماعی، فرهنگی و نقش نگهداشت جمعیت را علاوه بر رسالت علمی و پژوهشی دارند و ضرورت دارد که توجه بیشتری به این مناطق بشود.
دکتر غلامرضا زمانی معاون اداری و مالی دانشگاه ایجاد حسن اعتماد و انسجام و تقویت ارتباطات سازمانی را هدف اجرای برنامه های رفاهی بیان نمود که نتایج حاصل از اینگونه فعالیتها به دانشگاه در نیل به اهداف آموزشی و پژوهشی کمک می کند.
مهندس علیرضا صمد زاده مشاور و قائم مقام معاونت اداری و مالی دانشگاه و دبیر شورای رفاهی منطقه 9 درباره این شورا اظهار داشت: شورای رفاهی دانشگاه های منطقه 9 کشور متشکل از نمایندگان رفاهی 21 دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی استانهای سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی است و دبیرخانه این شورا به انتخاب اعضا در دانشگاه بیرجند مستقر می باشد.
وی اجرای هماهنگ پیوست رفاهی آیین نامه استخدامی، طرح ایجاد کنسرسیوم رفاهی دانشگاه های منطقه 9 کشور و همسان سازی، یکپارچگی و هماهنگی دانشگاه های منطقه در ارائه خدمات رفاهی به دانشگاهیان از قبیل بیمه تکمیلی، تسهیلات بانکی، خدمات گردشگری و مسکن را از مصوبات و نتایج نشست چهارم شورای رفاهی منطقه 9 دانشگاه های کشور بیان کرد.