جلسه تودیع و معارفه معاونین اداری و مالی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه 17خردادماه96 با حضور مسؤلان دانشگاه در جلسه شورای دانشگاه بیرجند در محل سالن جلسات حوزه ریاست برگزار شد .
در ابتدای جلسه دکتر خلیل خلیلی رئیس دانشگاه بیرجند با ذکر برخی از فعالیت های انجام شده در معاونت اداری و مالی دانشگاه و در دوران بیش از 12 سال مسؤلیت دکتر غلامرضا زمانی، از خدمات ایشان قدردانی نمود .
دکتر خلیلی نقش حوزه اداری و مالی را مؤثر و حائز اهمیت توصیف کرد و با تشکر از دکتر حیدر رئیسی به سبب قبول مسؤلیت ، تلاش  وی را با توجه به تجربیات ارزشمند گذشته، در ارتقا و بالندگی بیشتر این حوزه خواستار شد .
دکتر غلامرضا زمانی معاون سابق اداری و مالی دانشگاه طی سخنانی موفقیت ها و فعالیتهای این حوزه را نتیجه کار جمعی و همکاری مجموعه واحدهای دانشگاه بیان کرد و از همکاری کلیه نیروهای خدماتی، اجرایی، کارشناسی، مدیران و مسئولان تقدیر و سپاسگزاری کرد.
دکتر زمانی ضمن تشکر از حمایت و اعتماد رؤسای دانشگاه در طی ادوار مختلف گزارشی از اهم فعالیتهای حوزه معاونت اداری و مالی در قالب مدیریت امور اداری و پشتیبانی، مدیریت امور مالی و مدیریت امور عمرانی را به اختصار بیان نمود.
در ادامه این جلسه دکتر خلیلی ضمن تشکر از اقدامات صورت پذیرفته در حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از خدمات و تلاشهای خستگی ناپذیر دکتر حیدر رئیسی در طول مسئولیت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی تشکر نمود و دکتر ناصر ندا معاون پیشین پژوهش و فناوری دانشگاه را در سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی معرفی نمود.