به مناسبت هفته عفاف و حجاب کارگاه فرهنگی، آموزشی تأثیر صمیمیت والدین در ارتباط حسنه با فرزندان توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  بیرجند و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیریت طرح، برنامه و تشکیلات و ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی اقدام به برگزاری کارگاه فرهنگی، آموزشی با عنوان  نقش صمیمیت والدین در ارتباط حسنه با فرزندان   نمود.
این کارگاه فرهنگی، آموزشی توسط حجت الاسلام دکتر محمد حسین توانایی، استاد حوزه و دانشگاه ارائه شد. در کارگاه مذکور نحوه ارتباط والدین با فرزندان، توجه به تکریم شخصیت کودکان، توجه به همسالان کودکان و نوجوانان و نقش مؤثر تشویق در تربیت فرزندان برای شرکت کنندگان تشریح گردید.
شایان ذکر است  به دو نفر از شرکت کنندگان فعال در مباحث مطرح شده در این کارگاه جوایزی اهدا شد.