دانشجویان ورزشکار دانشگاه بیرجند در اولین المپیاد ملی ورزشهای همگانی در بخش پسران که با شرکت 92 تیم از دانشگاه های سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد در مجموع امتیازات موفق به کسب مقام دوم شدند.
اولین المپیاد ورزشهای همگانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور بخش پسران، سوم خرداد ماه 1396 با معرفی نفرات و تیم هاای برتر، در دانشگاه تهران به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه المپیاد که با حضور مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه تهران و تیم های شرکت کننده برگزار شد از نفرات و تیم های برتر شرکت کننده تقدیر به عمل آمد.
دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه، دانشگاه بیرجند، دانشگاه مهندسی علوم و فناوری های نوین گلبهار مقام های اول تا سوم را کسب کردند و دانشگاه های پیام نور همدان، مجتمع آموزش عالی اسفراین و فردوسی مشهد به مقام های چهارم تا ششم دست یافتند.

photo_۲۰۱۷-۰۷-۲۳_۱۰-۲۲-۳۵
photo_۲۰۱۷-۰۷-۲۵_۲۰-۳۵-۲۷