در راستای مراودات علمی بین المللی

سخنرانی پروفسور اکسل کلاین استاد دانشگاه کلن آلمان در دانشگاه بیرجند

۰۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۹۲۲ اخبار
به منظور بالابردن سطح مراودات علمی بین المللی و آشنایی با گرنت ها و فرصت های تحقیقاتی در کشور آلمان، پروفسور اَکسل کلاین، استاد دانشگاه کلن کشور آلمان، در دانشگاه بیرجند سخنرانی کرد.
سخنرانی پروفسور اکسل کلاین استاد دانشگاه کلن آلمان در دانشگاه بیرجند

اولین سخنرانی پروفسور اَکسل کلاین، استاد دانشگاه کلن کشور آلمان، در دانشگاه بیرجند با عنوان «آشنایی با گرنت ها و فرصت های تحقیقاتی در کشور آلمان در قالب برنامه های DAAD، هامبولت و DFG» با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزار شد.
در این سخنرانی دکتر کلاین که یکی از اعضای بورد DAAD نیز می باشند در خصوص فرصت ها و گرنت های تحقیقاتی موجود و روند داوری و اخذ آنها توضیحاتی بیان کرد.
ایشان همچنین در خصوص مراحل نوشتن پروپوزال و ویژگی های پروپوزال قابل قبول مطالبی بیان کرد.
دومین سخنرانی پروفسور اَکسل کلاین روز دوشنبه ساعت 10 تا 12 در سالن امینی دانشکده علوم برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۱۲ تیر ۱۳۹۸