اختصاص یک میلیارد و پانصد میلیون ریال برای خرید کتاب از سی و دومین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۷ کد : ۲۶۰۹ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر لیلی سیفی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی از حمایت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در خصوص خرید کتاب از سی و دومین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران با مبلغ صد و پنجاه میلیون تومان جهت خرید کتاب خبر داد.
گفتنی است بودجه خرید کتاب برای کلیه دانشکده ها به صورت متمرکز از طریق کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی انجام می شود. پس از دریافت سفارش  گروه های آموزشی دانشکده ها ، اعضای محترم هیات علمی، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه، چنانچه کتاب سفارش داده شده در موجودی کتابخانه های دانشگاه نباشد اقدام به خرید خواهد شد.
سی و دومین نمایشگاه بین اللملی کتاب تهران"  با شعار خواندن توانستن است"از 4 الی 14 اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

آخرین ویرایش۲۶ فروردین ۱۳۹۸