حضور انتشارات دانشگاه بیرجند در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۳ کد : ۲۷۶۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
حضور انتشارات دانشگاه بیرجند در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر لیلی سیفی رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی از حضور انتشارات دانشگاه بیرجند در سی و دومین نمایشگاه تهران خبر داد. وی ضمن دعوت از علاقمندان برای بازدید از انتشارات دانشگاه بیرجند و ناشران دانشگاهی در غرفه 5 سالن f4 گفت: سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 4 اردیبهشت 98 در مصلی تهران با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، مدیر عامل موسسه خانه کتاب و قائم مقام سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افتتاح شد.
گفتنی است در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، 2400 ناشر داخلی و 800 ناشر خارجی حضور دارند که در حوزه ناشران داخلی 150 ناشر عمومی، 355 ناشر کودک و نوجوان، 300 ناشر دانشگاهی و 100 ناشر دیجیتال و در نشر خارجی 150 ناشر عرب و 650 ناشر در حوزه لاتین شرکت کردند.
سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران با شعار "خواندن توانستن است" از 4 الی 14 اردیبهشت دایر است.