اولین دوره کارگاه های آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی و خدمات کتابخانه مرکزی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال اول ۱۳۹۷ برگزار شد

اولین دوره کارگاه آموزشی آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی  و خدمات کتابخانه مرکزی روز پنجشنبه مورخ 1397/7/19 در دو نوبت صبح و عصر در کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی برگزار گردید. نوبت صبح این کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان مقطع دکترای رشته های مهندسی و نوبت عصر ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته های مهندسی عمران، مهندسی معدن و مهندسی مکانیک بود. سایر دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی 97 که این درس را انتخاب نموده اند  می توانند مطابق برنامه زمانبندی شده مندرج در سیستم جامع گلستان در دوره های آتی شرکت نمایند.

کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی

( ۲ )