بیش از یازده هزار جلد کتاب به موجودی کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی افزوده شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۹ کد : ۳۳۴۵ اخبار ستادی
با تجمیع تعدادی از کتابخانه های موجود در دانشگاه بیش از ۱۱ هزار جلد کتاب به مخازن کتابخانه مرکزی دانشگاه افزوده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، تعداد 11322جلد کتاب از مجموعه کتاب­های تجمیع شده کتابخانه تخصصی پایداری، کتابخانه انقلاب اسلامی، کتابخانه علمی هنری، کتابخانه مرکز مشاوره و درمان و کتابخانه غدیر پس از دریافت و آماده سازی و جهت استفاده کاربران در مخازن کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی قرار گرفت.

شایان ذکر است پروژه حجمی آماده سازی کتب تجمیع شده کتابخانه های تخصصی دانشگاه توسط چهار نفر از دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد با نظارت نسرین باباییان در مدت سه ماه فهرست نویسی شد و هم اکنون در دسترس مراجعین  از طریق نرم افزار سیمرغ کتابخانه قراردارد.