اولین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت (فرصت های محلی و بین المللی) برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۴ کد : ۳۰۸۸ اخبار دانشکده

اواین همایش بین المللی گردشگری بیابان لوت (فرصت های محلی و منطقه ای) در  روزهای 11 و 12 اردیبهشت 98 به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد.

گردشگری پایدار و توسعه اجتماعات محلی، شناسایی و ارتقای زنجیره ارزش در بخش گردشگری، گردشگری و اقتصاد محلی، جاذبه های گردشگری بیابان لوت ایران، ژئوتوریسم و بیابان لوت و مزیت های گردشگری در بیابان، توریسم ورزشی و بیابان لوت، طبقه خلاق و توسعه گردشگری بیابان لوت، اکوتوریسم و بیابان لوت، حمل و نقل و گردشگری بیابان لوت، بازارهای هدف گردشگری بیابان لوت و برند گردشگری ملی و بین المللی، خراسان جنوبی و گردشگری بیابان لوت، راه های تاریخی، سفرنامه ها و گردشگری بیابان لوت، آموزش، یادگیری اجتماعی و گردشگری بیابان لوت، ایده های استارت آپ ویکند گردشگری لوت از محورهای اولین همایش      بین اللمللی گردشگری بیابان لوت است.

میراث جهانی بیابان لوت با مساحتی حدود 175 هزار کیلومتر مربع در میان سه استان خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان گسترده شده است. بیابان لوت به عنوان اولین اثر طبیعی ایران  در سال 1395 در چهلمین اجلاس میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.