برگزاری سخنرانی و کارگاه بیمه در آذرماه ۹۷

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۵ کد : ۱۸۷۴ اخبار دانشکده

روز شنبه 24 آذر سال 97 با دعوت حوزه پژوهشی و هسته کارآفرینی دانشکده علوم ریاضی و آمار دانشگاه بیرجند، جناب آقای دکتر محمودوند عضو هیات علمی دانشگاه همدان جهت ایراد سخنرانی و ارائه یک کارگاه آموزشی به دانشگاه بیرجند تشریف آوردند. موضوع سخنرانی ایشان علوم اکچوئریال گذشته، حال و آینده بود. ایشان ابتدا به تبیین تاریخچه‌ای از علم بیمه و گذشته‌ی آن در کشور ایران پرداختند و سپس رشته اکچوئریال را معرفی نمودند. توضیحاتی درباره‌ی زمینه‌های شغلی که برای فارغ التحصیلان این رشته وجود دارد ارائه شد و زمینه هایی از صنعت بیمه که هنوز جای کار دارد (از جمله بیمه صنایع و ....) معرفی شدند. برخی از کتب و منابع آموزشی که برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این زمینه مفید هستند نیز معرفی شدند. پس از اتمام سخنرانی ایشان، کارگاه آموزشی آشنایی با محاسبات فنی بیمه و مالی آغاز شد.  به منظور ارتباط بیشتر دانشگاه و جامعه به دعوت هسته کارآفرینی دانشکده برخی از نمایندگان شرکت‌های بیمه‌ای سطح شهر نیز در این کارگاه حضور داشتند و بحث و تبادل نظر حول چالش‌های پیش روی شرکت‌های بیمه نیز صورت پذیرفت. سرانجام کارگاه پس از تبادل نظرات و پرسش و پاسخ حاضران در ساعت 18:30 دقیقه پایان یافت. این کارگاه مورد استقبال دانشجویان به ویژه آنهایی که در آینده قصد دارند موضوع تحقیقاتی خود را مرتبط با بیمه و گرایش‌های آن انتخاب کنند قرار گرفت. (با تشکر از آقای دکتر چهکندی  بابت هماهنگی برگزاری کارگاه و ارسال گزارش و آقایان قاسمی، آفتابی و بهشتی بابت ارسال عکس‌ها )