دوازدهمین جشنواره حرکت

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۲۰۹ اخبار دانشکده
دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، ویژه معرفی فعالیت ها، آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان دانشگاه بیرجند دوشنبه ۱۳ اسفند ۹۷ در محل سالن کوثر با حضور رئیس دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
دوازدهمین جشنواره حرکت

دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت، دوشنبه 13 اسفند 97 در محل سالن کوثر افتتاح شد.

در این جشنواره فعالیت های 46 انجمن علمی  دانشگاه بیرجند در  36 غرفه و در دو بخش رقابتی و دستاوردها در معرض دید عموم قرار گرفت.

شایان ذکراست  در این جشنواره غرفه آمار و ریاضی به همت اعضاء انجمن های علمی آمار و ریاضی برپا شد، از مجموعه فعالیت ها و کارهای انجام گرفته در این غرفه می توان به دیوار نوشته های علمی و مسابقات مرتبط با رشته های آمار و ریاضی اشاره کرد.

دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت 13 تا 16 اسفند 97 از ساعت 9 تا 15 در محل سالن کوثر برپا است.