نجمه خدمتی

نجمه خدمتی دانشجوی تربیت بدنی دانشگاه بیرجند پرچمدار کاروان ایران در یونیورسیاد جهانی شد

نجمه خدمتی عضو تیم تیراندازی دانشجویان به عنوان پرچمدار کشورمان در مراسم افتتاحیه سی امین دوره یونیورسیاد جهانی دانشجویان در ایتالیا معرفی شد.

سی امین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان تابستان امسال در ۱۸ رشته ورزشی شامل ۱۵ رشته دائمی مانند دوومیدانی، بسکتبال، شمشیر بازی، فوتبال، ژیمناستیک هنری، جودو، شنا، تکواندو، واترپلو، تنیس روی میز، والیبال، تنیس، شیرجه و ژیمناستیک ریتمیک، تیر اندازی باکمان و ۳ رشته انتخابی راگبی هفت نفره، قایقرانی (بادبانی) و تیراندازی برگزار می‌شود.

نجمه خدمتی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند از اعضای تیم ملی تیراندازی ایران به شمار می‌رود و در مسابقات تیراندازی جام جهانی و کسب سهمیه المپیک که با حضور ۵۸۸ ورزشکار از ۶۷ کشور جهان از ۳ تا ۹ اردیبهشت ماه در پکن برگزار شد، توانست نخستین سهمیه المپیک تابستانی ۲۰۲۰ توکیو را برای ایران به دست آورد.

وی نشان طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ که در اینچئون کره جنوبی برگزار شد را در کارنامه دارد. خدمتی از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ رکورد دار فینالِ جوانان جهان بود.

لازم به ذکر است؛ سی امین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان ۱۲ تا ۲۳ تیرماه ماه امسال در شهر ناپل کشور ایتالیا برگزار می‌شود.

با ارزوی موفقیت و پیروزی روزافزون برای بانوی ورزشکار و با استعداد استان.