نجمه خدمتی دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه بیرجند و قهرمان ملی پوش کشور با حضور در سی امین دوره یونیورسیاد ۲۰۱۹ توانست تیم میکس تفنگ بادی کشورمان را صاحب یک مدال طلا نماید.

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۱ کد : ۴۰۳۱ اخبار
یونیورسیاد ۲۰۱۹ ایتالیا تیم میکس تفنگ کشورمان در سی امین دوره یونیورسیاد به مدال طلا رسید. به گزارش روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، در پنجمین روز از سی امین دوره یونیورسیاد در ناپل ایتالیا تیم میکس تفنگ کشورمان با ترکیب مهیار صداقت و نجمه خدمتی به مدال طلا دست یافتند. تیم های کره جنوبی و چین دوم و سوم شدند به این ترتیب تعداد مدال های تیراندازی در سی امین دوره یونیورسیاد به دو مدال طلا، دو نقره و یک برنز رسید.

نجمه خدمتی دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشگاه بیرجند و قهرمان ملی پوش کشور با حضور در سی امین دوره یونیورسیاد 2019 توانست تیم میکس تفنگ بادی کشورمان را صاحب یک مدال طلا  نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، در پنجمین روز از سی‌امین دوره یونیورسیاد در ناپل ایتالیا، تیم میکس تفنگ بادی کشورمان با ترکیب نجمه خدمتی و مهیار صداقت به مدال طلا دست یافت.
در این رقابت تیم‌های کره‌جنوبی و چین در رده‌های دوم و سوم ایستادند.
سی امین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان با حضور ۱۲۷ کشور جهان از ۱۲ تا ۲۳ تیرماه به میزبانی شهر ناپل ایتالیا در حال برگزاری است.

آخرین ویرایش۱۸ تیر ۱۳۹۸