آغاز طرح بخشودگی جرائم بدهکاران صندوق رفاه دانشجویان

بخشودگی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی جرایم بدهکاران صندوق رفاه وزارت علوم

بخشودگی ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی جرایم بدهکاران صندوق رفاه وزارت علوم

در راستای اجرای سیاست خدمات رسانی توام با کرامت انسانی به دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهها،صندوق رفاه  دانشجویان تسهیلاتی را به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در قالب طرح بخشودگی 50 و 100 درصدی در نظر گرفته است.

یوسفی رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه ضمن اعلام این خبرافزود: دانش‌آموختگانی که به صندوق رفاه بدهکار هستند می‌توانند با بازپرداخت کل بدهی خود به صورت یکجا از بخشش 100 درصدی جرائم بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: بر اساس بخشنامه ای که از سوی صندوق رفاه وزارت علوم،تحقیقات و فناوری صادر شده است، دانش‌آموختگان می‌توانند با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی www.bp.swf.ir نسبت به بازپرداخت اقساط معوق  50 درصد از جریمه خود از بخشودگی مابقی جریمه برخوردار شوند. قابل ذکر است که این طرح از 14 بهمن آغاز شده و تا 30 بهمن ماه ادامه دارد.