در آستانه ماه مبارک رمضان بسته های حمایتی در کلیه سراهای دانشجویی توزیع گردید

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۰۶۹ اخبار
همزمان با بزرگداشت هفته سراهای دانشجویی و در آستانه ماه مبارک رمضان حوزه معاونت دانشجویی اقدام به توزیع بسته های حمایتی در کلیه اتاق ها در سراهای دانشجویی نمود.
در آستانه ماه مبارک رمضان بسته های حمایتی در کلیه سراهای دانشجویی توزیع گردید

علیرضا منصوری مدیر دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر افزورد در طول هفته سراهای دانشجویی به تناسب نامگذاری روزهای هفته در سراهای دانشجویی برنامه های متنوع و مفیدی با اهداف فرهنگی، تفریحی، آموزشی در قالب مسابقه و کارگاه برگزار گردید و در پایان به دانشجویان برگزیده جوایزی اهدا گردید که جا دارد از مشارکت فعال کلیه دانشجویان در این زمینه تشکر نمود.

در ادامه برنامه های مذکور در هفته جاری نیز در آستانه ماه مبارک رمضان تعداد هفتصد بسته حمایتی به ارزش تقریبی سی و پنج میلیون تومان در سراهای دانشجویی توزیع گردید.

وی در ادامه اظهار داشت در طول هفته سراهای دانشجویی مدیران محترم حوزه معاونت دانشجویی نیز نقش بسیار فعالی داشته که تلاش های صورت گرفته نیز قابل تقدیر است.

آخرین ویرایش۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸