برگزاری بازدید علمی جهت آشنایی با دستگاه های بدن انسان از طریق تشریح جسد توسط انجمن علمی فیزیولوژی ورزشی

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری، بازدید علمی از مرکز تشریح جسد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جهت آشنایی با دستگاه های بدن انسان توسط انجمن علمی فیزیولوژی ورزشی انجام گرفت. در طی این بازدید که در دو روز صورت گرفت، بخش سیستم عصبی مرکزی و قفسه سینه در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۵ توسط جناب آقای دکتر افشار و جناب آقای دکتر صائبی پور تدریس و تشریح شد و بخش شکم، لگن و سیستم اسکلتی عضلانی در روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۸ توسط جناب آقای دکتر شورئی و جناب آقای دکتر پیوندی تدریس و تشریح شد.
لازم به ذکر است جناب آقای دکتر قهرمانی به عنوان استاد مشاور محترم انجمن علمی فیزیولوژی ورزشی و سرکار خانم جاهد به عنوان دبیر انجمن، مسئولیت این بازدید را بر عهده داشتند و در این بازدید همراه دانشجویان حضور یافتند. همچنین از دیگر اساتید محترم گروه علوم ورزشی، جناب آقای دکتر مقرنسی و جناب آقای دکتر ایل بیگی نیز زحمت همراهی دانشجویان را پذیرا بودند.
این برنامه با رضایت و استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه گردید.