اختتامیه مسابقات والیبال دانشجویان دختر

۰۶ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۶ کد : ۲۶۴۹۰ اخبار دانشکده

اختتامیه مسابقات والیبال ویژه دانشجویان دختر به مناسبت یلدا جشنواره پاییزه 1402 ، شنبه 2 دی ماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر سیّد مرتضی موسوی معاون محترم دانشجویی دانشگاه، و خانم دکتر حسامی (مشاور اموربانوان دانشگاه ) در سالن فجر دانشگاه برگزار شد .
 ساعت 19 روز شنبه  2دی ماه  در پایان نتایج جدول دوحذفی  بین تیم‌های خوابگاه صدف(تیم شادی) و تیم خوابگاه امیر (تیم پردیس کشاورزی) مسابقه برگزار شد و برنده این مسابقه تیم شادی بود که برای فینال مسابقات ساعت 20 به مصاف تیم خوابگاه توحید رفت و درنهایت دربازی فینال تیم خوابگاه توحید به کسب مقام قهرمانی دست پیدا کرد .همچنین تیم شادی نایب قهرمان  این دوره از مسابقات شد و تیم پردیس کشاورزی مقام سوم مسابقات قهرمانی والیبال دانشجویان دختر را کسب نمود . درنهایت فنی ترین بازیکنان مسابقه والیبال از سوی سرپرست فنی و کادر داوری دانشجویان خانم ها: پریشاد عبدالله زاده و ساجده بیضائی از بازیکنان (دعوت شده در لیگ دسته یک والیبال  کشور ) نیز لوح تقدیر اهدا شد.

سرپرست فنی مسابقات خانم زینب کهنسال مربی  بین المللی استان و کادر داوری خانم ها : فاطمه عبادی و طاهره مجنونی و فاطمی داوران دارای کارت درجه یک استان قضاوت این مسابقات را عهده داشتند. ناظر فنی مسابقات خانم حمیده مرکی و همیاران دانشجو خانم ها ساجده بیضائی -امنه عنانی دربرگزاری مسابقات همکاری داشتند.