انتخاب مقاله خانم زیوری دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر در چهاردهمین همایش بین المللی علوم ورزشی - تهران - ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه

انتخاب مقاله دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر در چهاردهمین همایش بین المللی علوم ورزشی - تهران - ۱۶ و ۱۷ اسفند ماه

به گزارش روابط عمومی پردیس علوم رفتاری، مقاله خانم شقایق زیوری کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی با راهنمایی آقای دکتر محمد یوسفی و آقای دکتر سیدعباس فرجاد پزشک ؛ اساتید بیومکانیک ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند و آقای Dr.Teddy Caderby؛ استاد دانشگاه reunion فرانسه، در چهاردهمین همایش بین المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.

این مقاله با عنوان :“ Muscle synergies of lower extremity during gait initiation in individuals with and without chronic ankle instability “

در همایش مربوطه به شکل پوستر ارائه گردید و درنهایت به عنوان مقاله برتر انتخاب و مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت. موضوع مقاله بررسی سینرژی عضلانی اندام تحتانی حین پروتکل آغاز راه رفتن در افراد مبتلا به بی ثباتی مزمن مچ پا و مقایسه آن با افراد سالم است.