در راستای بازدید از میراث تاریخی استان:

بازدید استاندار خراسان جنوبی از باغ و عمارت تاریخی امیرآباد دانشگاه بیرجند

۱۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۴۷۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
استاندار خراسان جنوبی از روند بازسازی و مرمت باغ تاریخی امیرآباد بازدید و در جریان آخرین اقدامات قرار انجام شده در آن قرار گرفت.
بازدید استاندار خراسان جنوبی از باغ و عمارت تاریخی امیرآباد دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند ، استاندار خراسان جنوبی از روند بازسازی و مرمت باغ تاریخی امیرآباد بازدید و در جریان آخرین اقدامات انجام شده در آن قرار گرفت.

در این بازدید مهندس معتمدیان استاندار خراسان جنوبی بر لزوم احیای هرچه سریعتر این باغ تاکید داشت و افزود: باید به دنبال ردیف ملی این باغ باشیم و همچنین باید بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در باغ تاریخی امیرآباد فعال کنیم تا بتوان از پتانسیل بالای این باغ برای استفاده عموم شهروندان بهره برد.

در ادامه دیدار، دکتر احمد خامسان ریاست دانشگاه بیرجند در خصوص موانع پیش رو سرمایه گذاری در باغ تاریخی امیرآباد و عزم جدی دانشگاه بیرجند در بحث احیای و بهره برداری ازآن توضیحاتی ارائه نمودند.

شایان ذکر است در ابتدای دیدار دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه در خصوص تاریخچه باغ  و عمارت تاریخی امیرآباد  و روند بازسازی آن توضیحات تکمیلی خدمت استاندار خراسان جنوبی ارائه نمود.

آخرین ویرایش۱۱ فروردین ۱۳۹۸