انتخاب طرح سامانه جامع زیست بوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند بعنوان یکی از طرح های برگزیده کارآفرینی مراکز آموزشی و پژوهشی کشور

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۰۶۷ اخبار اخبار برگزیده آخرین اخبار

طرح سامانه جامع زیست بوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند بعنوان یکی از 12 طرح برگزیده کارآفرینی از بین بیش از 50 طرح احصاء شده از مراکز آموزشی و پژوهشی کشور انتخاب شد و در سومین نشست مدیران ارتباط با صنعت کشور ارائه گردید.در این سامانه کلیه فرآیندهای زیست بوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی دانشگاه بصورت آنلاین در دستور کار قرار گرفته است.این سامانه به تسریع در روند اجرایی، دقت و شفافیت در عملکرد، اطلاع رسانی متمرکز، تسهیل ارتباط مخاطبین با بخش های سازمانی و خارج دانشگاهی، شناسایی نیازها و پتانسیل های دانشگاه و.... کمک می نماید. آدرس سامانه مذکور به شرح زیر میباشد.

Karafarini.birjand.ac.ir