انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی

۱۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۷:۰۰ کد : ۳۵۷۷ اخبار آخرین اخبار

به منظور ایجاد، گسترش، همفکری و همکاری های آموزشی، پژوهشی و اجرایی با هدف تعمیق ارتباط صنعت و دانشگاه، بروزرسانی علمی مهندسین،گسترش دانش عمومی جامعه، ارتقا توانمندی علمی و تجربی دانشجویان، اصلاح و بهبود فرآیندهای ساخت و ساز صنعت ساختمان و کارآفرینی،تفاهم نامه ای بین دانشگاه بیرجند و سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در جلسه ای که بدین منظور در تاریخ ۱۳ خرداد ۹۸ در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند برگزار گردید، دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند بر لزوم افزایش همکاری های علمی بین دانشگاه و صنعت تأکید کرد. ایشان همچنین به انجام اولویت های طرح های تحقیقاتی سازمان و تلاش جهت برآورده کردن نیاز های آموزش و پژوهشی سازمان قول مساعد دادند.

مهندس حسین عباسی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان جنوبی به اعلام نیاز نیروی انسانی سازمان از طریق دانشگاه و کمک در تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه ها، تامین منابع مالی جهت قراردادهای منعقد شده با دانشگاه و پشتیبانی از سمینارها، کنفرانسها اشاره نمود.

لازم به ذکر است این تفاهم نامه در ۲ نسخه و ۷ ماده در تاریخ ۱۳/۰۳/۹۸ به امضاء طرفین رسید.

آخرین ویرایش۲۳ مهر ۱۳۹۸