دوره های مهارت افزایی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی

در شرایط متعارف اقتصادی یکی از دلایل بیکاری و مهم تر از آن پایین بودن نرخ بهره وری نیروی کار، کمبود صلاحیت های حرفه ای مورد نیاز دانش آموختگان است. ارتقای کیفیت آموزش، روزآمدسازی برنامه های درسی، تجهیز آزمایشگاه ها، کارگاه ها و سایر فضاهای یادگیری که به جنبه عملی آموزش مربوط است، سازماندهی اجرای کارآموزی، کارورزی و بخش های کاربردی یادگیری مهارت در دانشگاه ها،...می تواند به ارتقای صلاحیت دانشجو پس از فراغت از تحصیل و هنگام ورود به جرگه متقاضیان کار کمک کند. در گزارش حاضر که با هدف ارائه قسمتی از برنامه ها و اقدامات جاری و آتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص توسعه دوره های مهارت افزایی تهیه شده است، وضعیت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در برگزاری دوره های مهارت افزایی و تجربیات موجود آنها مورد بررسی قرار گرفته است.

دوره های مهارت افزایی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی