کارگاه آموزشی business plan به همت مرکز نوآوری و شتابدهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر علی سعیدی مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند  با اعلام این خبر گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با طرح کسب وکار با تدریس مهندس شورستانی و حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده های مهندسی، روانشناسی، کشاورزی، ادبیات و علوم انسانی در مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه بیان داشت: موضوعات کارگاه با محوریت آشنایی با مدل کسب و کار و طرح کسب وکار، معرفی استارتاپ‌ها و شناسایی ابعاد مورد نیاز برای تدوین یک طرح کسب و کار ارائه شد.
دکتر سعیدی اعلام کرد: ادامه این کارگاه با هدف پیاده‌سازی مباحث مطرح شده در قالب یک طرح کسب و کار واقعی در هفته آتی در تاریخ 18 و 19 تیرماه از ساعت 10 تا 12 نیز برنامه‌ریزی گردیده است.