برگزاری آیین گرامیداشت مقام معلم و جشن دانش آموختگی دانشجویان آموزشکده کشاورزی سرایان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۱ کد : ۳۰۰۶ اخبار آموزشکده

مراسم بزرگداشت روز معلم و تقدیر از مقام شامخ اساتید و جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1394 آموزشکده کشاورزی روز 12 اردیبهشت در محل سالن آمفی تئاتر آموزشکده برگزار گردید مراسم با تلاوتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی آغاز شد.

در ابتدای مراسم ریاست محترم آموزشکده ضمن خوش آمدگویی به حضار روز معلم را به کلیه مدرسین و اساتید آموزشکده تبریک عرض نمودند.

دکتر مسعود دیدارخواه برای اساتید گرانقدر موفقیت و سربلندی را از خداوند منان خواستار و آنان را پشتوانه خود در دانشکده دانستند در ادامه نیز ضمن تبریک جشن دانش آموختگی دانشجویان اظهار امیدواری کردند که فارغ التصیلی آنان فارغ از بیکاری باشد و امیدوار است چرخ مملکت به دستان  پر تلاش آنان بچرخد.

اجرای موسیقی سنتی ، استندآپ کمدی ، اهدای لوح تقدیر به اساتید و دانشجویان برگزیده و اهداء تندیس به دانشجویان فارغ التحصیل از جمله برنامه های این مراسم بود.