بازدید دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند از آموزشکده کشاورزی سرایان

۲۸ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۳ کد : ۵۳۹۸ اخبار آموزشکده
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند امروز سه شنبه ۲۸ آبان ماه ۹۸ از مجتمع آموزشکده کشاورزی سرایان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده کشاورزی سرایان ، دکتر مسعود دیدارخواه رئیس آموزشکده کشاورزی ضمن خوش آمدگویی به دکتر خامسان حضور گرم ایشان را باعث دلگرمی کارکنان و اساتید آموزشکده بر شمرد و گزارشی از ظرفیتها و پتانسیل های این آموزشکده جهت پیشبرد و پیشرفت اهداف کلان دانشگاهی به خصوص هدایت آموزشکده به سمت دانشگاههای کارآفرین و درآمدزا ارائه داد.

دکتر خامسان در ابتدا بازدید نشست صمیمی با دانشجویان در سالن آمفی تئاتر آموزشکده داشت.

ایشان در ادامه بازدیدی از آزمایشگاهها ، کتابخانه و کلاس ها و پروژه های عمرانی نیمه تمام ساخت مسجد ، حصار آموزشکده و حصار خوابگاه داشت و دستورات لازم را به ریاست آموزشکده جهت پیگیری ابلاغ فرمود.

در پایان رئیس دانشگاه بیرجند از مزارع  گل زعفران و تجهیزات و مکانیزاسیون مزرعه آموزشکده بازدید به عمل آورد.