انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به سمت مشاور استاندار خراسان جنوبی

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۹:۰۱ کد : ۲۰۹۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
طی حکمی از سوی استاندار خراسان جنوبی، دکتر محمد مهدی خطیب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان مشاور استاندار در امور آمایش سرزمین، محیط زیست و توسعه پایدار منصوب شد.
انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به سمت مشاور استاندار خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این حکم اظهار امیدواری شده است وی بتواند با توکل به خداوند متعال در تهیه و تدوین برنامه های استان با رویکرد آمایش محور در راستای تحقق سازمان، فضایی منسجم، اثر بخش، مبتنی بر شناخت و بکارگیری روش های اجرایی به منظور دستیابی به توسعه پایدار در چارچوب توسعه ملی مبتنی بر اصول ۸ گانه مصوب آمایش سرزمین (مشتمل بر کارآیی و بازدهی اقتصادی، وحدت و یکپارچگی سرزمین، گسترش عدالت اجتماعی و تعادل های منطقه ای، حفاظت محیط زیست و احیای منابع طبیعی، حفظ هویت اسلامی - ایرانی و حراست از میراث فرهنگی، تسهیل و تنظیم روابط درونی وبیرونی اقتصاد و رفع محرومیت به خصوص در مناطق روستایی و ملاحظات امنیتی، دفاعی و پدافند غیرعامل) گام های موثری بردارد.
دکتر خطیب دارای مدرک دکترای تخصصی زمین شناسی و استاد تمام دانشگاه بیرجند است.
وی مجری طرح مطالعات آمایش استان، رئیس انجمن علمی زمین ساخت و زمین شناسی ایران و سردبیرنشریه علمی - پژوهشی زمین ساخت است.
عضویت در انجمن زمین شناسی اروپا و ۲۶ سال خدمات اجرایی در دانشگاه بیرجند در سمت های معاونت آموزشی، پژوهشی، اداری و مالی، ریاست دانشکده علوم ، مدیر گروه آموزشی زمین شناسی، عضویت در هیات ممیزه دانشگاه بیرجند بخشی از سوابق اجرایی دکتر خطیب می باشد.