دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فنآوری وزارت علوم از دکتر محمدمهدی خطیب عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشکده علوم و مجری طرح آمایش سرزمین استان خراسان جنوبی با اهدای لوح تقدیر قدردانی نمود.

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۶:۲۱ کد : ۲۴۵۳ اخبار دانشکده

دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دکتر محمد مهدی خطیب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند و مجری طرح آمایش سرزمین استان خراسان جنوبی با اهداء لوح تقدیر قدردانی نمود. در بخشی از این حکم آمده است: نظر به تلاش های مستمر جنابعالی در ارتباط صنعت و دانشگاه و فعال کردن ظرفیت های بالقوه و استفاده مطلوب از فرصت های این عرصه در جهت عرضه فناوری و تبدیل علم به عمل، بدینوسیله مراتب تقدیر و تشکر این وزارت از طرح فوق به عمل می آید. امید آن داریم حلقه ارتباط صنعت و دانشگاه، با دستان توانایتان، بیش از پیش تقویت شود. از خداوند متعال برای جنابعالی، موفقیت روزافزون و بهروزی مسالت دارم. همچنین چندی پیش نیز دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این سند را به عنوان یکی از طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور معرفی کرد. لازم به ذکر است دکتر محمد مهدی خطیب طی حکمی از سوی استاندار خراسان جنوبی به عنوان مشاور استاندار در امور آمایش سرزمین، محیط زیست و توسعه پایدار منصوب گردید.

آخرین ویرایش۲۸ اسفند ۱۳۹۷