برگزاری مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب «سرزمین پارس » توسط انجمن علمی زمین شناسی

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۳۱۹ اخبار دانشکده

به همت انجمن علمی زمین شناسی دانشگاه، مسابقه کتابخوانی بامحوریت کتاب «سرزمین پارس»،  در روزپنج شنبه، 23 اسفند ماه 1397 با حضور 18 نفر از دانشجویان رشته های مختلف در محل دانشکده علوم دانشگاه برگزار شد. کتاب «سرزمین پارس» که به سرگذشت و ماموریت یوان اشتوکلین زمین‌شناس سوئیسی و چهره‌ای ماندگار در زمین‌شناسی ایران که نقش تأثیرگذاری در توسعه علم زمین‌شناسی در ایران و بنیادگذاری سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی ایران داشته است میپردازد. در پایان به نفرات اول تا سوم اینمسابقه به ترتیب آقایان امیر محمد رهنما(دانشجوی کارشناسی زمین شناسی)، علی اصغر توحیدی فر(دانشجوی کارشناسی شیمی) و سجاد حسامی(دانشجوی کارشناسی مکانیک) جوایزی اهدا گردید.