انتخاب دکتر عباس عابدی به عنوان نماینده دانشگاه در صندوق پژوهش و فناوری استان

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۱ کد : ۳۳۵۴ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر عباس عابدی را به عنوان نماینده دانشگاه جهت عضویت در صندوق پژوهش و فناوری استان منصوب کرد.
انتخاب دکتر عباس عابدی به عنوان نماینده دانشگاه در صندوق پژوهش و فناوری استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، صبح امروز 31 اردیبهشت 98 دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی دکتر عباس عابدی را به عنوان نماینده دانشگاه بیرجند جهت عضویت در صندوق پژوهش و فناوری استان منصوب کرد.

در این ابلاغ آمده است: امید است با فعال شدن این صندوق تحولی در ارتقاء برنامه های نوآوری و شرکت های دانش بنیان استان صورت گیرد.

دکتر عباس عابدی استادیار دانشگاه بیرجند و عضو هیات علمی گروه آموزشی فیزیک دانشکده علوم و دارای دکتری تخصصی اختر- فیزیک از دانشگاه شیراز می باشد.

چاپ 8 مقاله ISI و ISC و ارائه 46 مقاله در همایش ها و کنفرانس های ملی و بین المللی از سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.

ار سوابق اجرایی وی می توان به مدیر گروه فیزیک، رئیس دانشکده علوم، مسئول امور شاهد و ایثارگر، معاون دانشجویی دانشگاه و معاون اداری و مالی دانشگاه اشاره کرد.