برگزاری جلسه کارگروه ارائه و پیگیری روش های افزایش جذب دانشجو در دانشکده علوم

۰۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۳ کد : ۳۴۹۰ اخبار دانشکده

جلسه کارگروه ارائه و پیگیری روش های افزایش جذب دانشجو روز سه شنبه مورخ 98/3/7 در محل دفتر ریاست محترم دانشکده علوم با حضور آقای دکتر موسوی ریاست دانشکده علوم، آقای دکترهیهات، معاون آموزشی دانشکده علوم، خانم دکتر مودی، مسئول کارگروه و سایر مدیران گروه های آموزشی دانشکده علوم به همراه اعضای هیات علمی دانشکده علوم آقایان دکتر خطیب و دکتر رئیسی برگزار گردید. در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر موسوی، ریاست دانشکده علوم، با بیان لزوم توجه به موضوع افزایش جذب دانشجو سخنان خود را آغاز نمودند. در ادامه سرکار خانم دکتر مودی، مسئول کارگروه ارائه و پیگیری روش های افزایش جذب دانشجو، ضمن عرض خیر مقدم به کلیه اعضای کارگروه سخنان خود را با ارائه گزارشی از پیشینه این طرح در سرتاسر دنیا و اقداماتی که در دانشگاه های معتبر دنیا صورت گرفته است آغاز نمودند و راهکارهایی از جمله: طراحی حرفه ای و بروز وبسایت دانشگاه، لزوم بهره گیری از شبکه های اجتماعی و همچنین بهبود جایگاه دانشگاه در موتورهای جستجو را مطرح نمودند. سپس جناب آقای دکتر خطیب توضیحاتی در مورد شرایط کنکور و تفاوت وضعیت دانشگاه با سایر دانشگاه ها ارائه نمودند. ایشان با اشاره به اینکه نگرش دانش­ آموزان در حال حاضر بنا به شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور و مهم تر از همه عدم اعتماد به آینده شغلی عوض شده است به سخنان خود ادامه دادند.  در طول جلسه به بررسی دلایل و مشکلات کاهش جذب دانشجو بخصوص در سال های اخیر پرداخته شد و همچنین راه­کارهایی جهت افزایش جذب دانشجو در سال های آتی مطرح گردید. در انتها مقرر گردید جهت استفاده هر چه بهتر از ظرفیت های علمی اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، کارگروه با بهره گیری از نیروهای متخصص بیشتری به کار خود در جلسات بعدی ادامه داده و به تدوین سیاست های کوتاه مدت و بلند مدت همت بگمارد.